Pages

16 Eylül 2014 Salı

Casus telefon dinleme yazılımı mspy

Akıllı cep telefonlarının uzaktan izlenmesine, takibine ve kontrolüne yarıyan özellikle ebeveynlerin çocuklarının online güvenliklerini ve her an nerede kimlerle  olduklarını kontrol edebilmelerini sağlayan yazılımlara verilen isimdir casus telefon dinleme yazılımı.

Bu yazılımlar doğru ve yasal kullanıldıkları taktirde oldukça faydalı olabilecek programlardır ve ailelerin bir anlamda kafalarını daha rahat bir şekilde yastıklarına koyabilmesine yararlar. Özellikle günümüzde genç nüfüsun karşı karşıya kaldığı tehlikelerin her geçen gün dahada fazlalaşması bu yazılımlara olan ihtiyacıda doğal olarak arttırmaktadır.

En çok kullanılan casus telefon dinleme programı olan mspy yazılımı bu alanda en çok özelliği kullanıcısıyla buluşturan yazılım olma özelliğindedir. Mspy sayesinde takip edilen cep telefonuyla yapılan hemen hemen her işlem buna görüşmelerde dahil kaydedilir ve mspy kullanıcısına sunulur. Bu yazılımlar hakkında çok daha detaylı bilgi edinmek isterseniz mspy sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder