Pages

29 Aralık 2012 Cumartesi

Funda Arar nasıl zayıfladı ?

Sahnelerin en güzel sanatçılarından Funda Arar formunu ve güzelliğini nasıl koruduğunu Saba Tümer’ in programında açıkladı. Kendi yöntemleriyle 10 kilo verdiğini de açıklayan ünlü sanatçı nasıl zayıfladığını da açıkladı.


Kendi cilt bakımı için uzun uzun zaman harcamadığını belirten güzel sanatçı yüzü için sadece nemlendirici ve göz çevresi bakım kremi kullanıyormuş. Saatlerce güzellik salonlarından çıkmayan kişilerde bile bu bakımların hiç bir işe yaramadığını söyleyen Arar, cilt güzelliğinin genetik olduğuna inanıyor. Cilt güzelliğini korumak için cildi temiz tutmak gerektiği, aşırı makyaj yapılmamasını ve gece makyajlı bir şekilde yatılmaması gerektiğini söylüyor. 

Kilosuna her zaman dikkat ettiğini fakat bazı dönemlerde kilo aldığını da saklamıyor. Ünlü sanatçı günlük beslenmesinde tükettiği karbonhidrat miktarına dikkat ediyormuş. Eğer fazla kaçırdığı zamanlarda ise sporda kalori olarak harcadığını söylüyor. Özellikle yürüyüş bandında yürürken ve koşarken şarkı söylediğini açıklayan Arar bu yöntemin kendisine iyi geldiğini söylüyor. Burun ameliyatı olduğunda evde geçirdiği zaman içersin de 10 kilo almış. Yağ, un, şeker, pirinci azaltarak bu 10 kiloyu verdiğini açıklıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder